Politica de Retur

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si https://www.arboteca.ro/  sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.


Consumatorul are dreptul la retur, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile  de la primirea produsului urmand conditiile de retur de mai jos. Returul oricarui produs se va efectua in aceleasi conditii in care a fost primit si nu se accepta returul produselor folosite sau deteriorate. 

Bear Crib SRL , isi rezerva dreptul de a refuza returul oricarui produs expediat dupa limita perioadei de returnare si/sau a produselor care nu se afla in aceleasi conditii in care au fost primite.

Cheltuielile de transport pentru returnarea produsului sunt suportate exclusiv de catre client. Clientul are obligatia de a returna produsele doar la depozitul numit de angajatii arboteca.ro dupa sesizarea returului prin mail la office@arboteca.com

Bear Crib.Srl isi rezerva dreptul sa accepte returnarea produsului doar prin firmele de curierat agreeate prin contract si nu va accepta returnarea produsului in alte conditii. Conditiile de mai sus se exclud in situatia in care produsul ajunge defect la consumator. In acest caz comerciantul isi asuma cheltuielile de retur dar numai daca returul este efectuat de catre firmele de curierat agreate prin contract. In vederea returului consumatorul are obligatia sa ambaleze corespunzator produsul.

Nu ne asumam raspunderea pentru transportul si manipularea produselor efectuate de catre client si avem dreptul de a refuza returnarea produselor care prezinta deteriorari cauzate de catre transportul si manipularea efectuate de catre client.

Rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maxim 30 de zile de la returnarea produsului/produselor, doar in contul bancar personal al cumparatorului.

Adaugarea produsului in cosul de cumparaturi si finalizarea comenzii reprezinta doar rezervarea acestuia pana in momentul in care unul dintre operatorii nostrii va confirma integritatea produsului, precum si perioada necesara livrarii.